Екипът на Парк Хотел Кайлъка

Екип от професионалисти се грижи за вашите комфорт, удобства и усмивки. Всеки един от нашия екип е висококвалифициран в своята сфера, което гарантира безкомпромисно качество.

dada
Люси Дяковска
Собственик
savkov
Васил Савков
Управител Хотел „Кайлъка“ и събития
vanesa
Ванеса Георгиева
Front office manager

Доверете се на нашия дългогодишен опит в сферата на туризма. Предлагаме на своите клиенти най-добро обслужване, съобразено с последните тенденции в хотелския бизнес.
Вече десетилетия даваме част от душите си на всеки наш гост, защото Вие не сте просто клиенти, Вие сте наши приятели.

Специално изработеното ни „ signature“ меню няма аналог в селекцията на ястия и напитки, които се целят в задоволяването и на най-изискания вкус.

Подбираме най-качествените продукти, съчетаваме ги с местни билки и пресни диворастящи подправки за да постигнем симфония от вкусове, аромати и цветове, на които нашите гости да се насладят в уютна, просторна атмосфера.

Разходете се сред уникалната природа на защитената местност „Кайлъка“ , в сърцето на която се намираме. Местността се разпростира се на 10 000 дка в карстова долина сред живописни скални форми.

Има добри условия за скално катерене – скалите са отвесни и достигат над 20 м. Кайлъка е изпъстрен е с язовири и езера около реката. Има лодки, басейни, водни колела, кафенета, ресторанти, детски площадки, зоологическа градина.

Тук се намират и руините на крепостта Сторгозия и Музея на виното.

За разлика от много хотели, нашата политика е да приветстваме домашните любимци. Имаме всичко, което е нужно за да направи престоят им комфортен и спокоен, също както на техните стопани.

От десетилетия насам Парк Хотел „ Кайлъка“ се е утвърдил като най-предпочитаното място за провеждане на събития от личен характер като сватби, кръщенета, юбилеи и абитуриентски балове, като в същото време много компании избират базата ни за провеждане на фирмените си мероприятия.

Нашият екип има натрупан огромен опит в организирането на мащабни събития и няма да пропусне и най-малкия детайл.

Hospitality

За нас е удоволствие да се грижим за вашият комфорт и удобство.

Контакти

Телефон

+359 885 99 22 30

E-mail

info@parkhotelkaylaka.com

адрес

гр. Плевен 5800 Парк Кайлъка

Връзка с Нас