Запознайте се с актуалните ни цени, оферти и специални предложения.

ТИП СТАЯСЪС ЗАКУСКАБЕЗ ЗАКУСКА
Луксозна двойна стая за единично настаняване99лв89лв
Луксозна двойна стая
(2pax)
139лв119лв
Студио Класик със сауна
(2+1; 3+0 pax)
189лв159лв
Студио Класик
(2+1; 3+0 pax)
169лв145лв
Студио Делукс със сауна
(2+1; 3+0 pax)
220лв190лв
Студио Делукс
(2+1; 3+0 pax)
195лв169лв
Апартамент Делукс
(4 pax)
230лв189лв
Апартамент Суприм
(2 pax)
295лв270лв

 • Цената включва нощувка, 24-часов интернет достъп, безплатен паркинг, туристическа такса, застраховка и ДДС
 • Деца до 3г се настаняват безплатно. Деца от 3 до 12г в двойна стая се таксуват 30лв на ден

Празничен Пакет ТРЕТИ МАРТ 2022 в Парк Хотел Кайлъка

Три нощувки на цената на две с
тематична гала вечеря,
фолклорна програма и организирано посещение
на Скобелев парк и Панорамата „Плевенска епопея 1877 г.“

ОФЕРТА НОВА ГОДИНА 2022

Посрещнете НОВА ГОДИНА 2022 с невероятно парти в изцяло обновения Парк Хотел Кайлъка.

Насладете се на специално селектирано от топ шефове новогодишно меню, докато за вашето настроение са грижат професионален DJ, водещ и специалното участие на Люси Дяковска (31.12.2021) и Веси Бонева и Светлин Къслев ( 01.01.2022)

Сватбена Оферта “Парк Хотел Кайлъка

С най-голямо удоволствие предоставяме на гостите
напълно реновираният
“Парк Хотел Кайлъка” ****
нашата сватбена оферта
за 2022 година.

ОФЕРТА 3

оферта 3

оферта 3

оферта 3

  ОБЩИ УСЛОВИЯ

  РЕЗЕРВАЦИИ И НАСТАНЯВАНЕ

  Парк Хотел Кайлъка се задължава да осигури ползването на услугите, заявени и платени от клиента по онлайн резервация, в пълното им количество и качество според предоставените от клиента чрез бланката за резервация данни за: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, цена за нощувка.

  Полето „Забележки“ в бланката за резервация няма задължителен характер за хотела и всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле, ще бъдат удовлетворени при възможност.

  В резервацията за деца се приемат само лицата, които нямат навършена съответно посочената възраст към датата на пристигането.

  ЦЕНИ И ЗАПЛАЩАНЕ

  Цените в интернет страницата на Парк Хотел Кайлъка са в лева (BGN), с включени ДДС, туристически данък и застраховка. Общата дължима сума от клиента се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца и от актуалната ценова оферта за съответния период.

  При извършване на онлайн резервации с цел гаранция е необходимо да се заплати 30% от общата сума на резервацията в момента на резервирането, по банков път или на рецепция в брой или с банкова карта. 

  В случай на неправилно попълнени детайли от Ваша страна при резервация, Ви уведомяваме, че Парк Хотел Кайлъка  си запазва правото да изиска допълнително заплащане в деня на настаняване.

  Парк Хотел Кайлъка запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При вече направени, потвърдени и платени резервации, дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

  АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

  В случай на анулиране, неизползване или промяна на вече платена онлайн резервация от страна на клиента, хотелът възстановява при поискване заплатената сума, като начислява съответната неустойка:

  Промени по резервация без неустойка се правят до 14 дни преди датата на настаняване.

  Анулация без неустойка се прави до 14 дни преди датата на настаняване.

  При променя или анулация след този срок се дължи неустойка в размер предплатения депозит.

  При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента. Възстановяването на суми поради анулация се извършва в  30 дневен период в зависимост от начина на плащане, сумите се възстановяват само и единствено към банковата сметка, от която са получени. 

  ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ

  Разплащането може да се осъществи по 2 различни начина:

  1.Чрез банков трансфер

  Плащането на определената сума трябва да се извърши най-късно в посочения след резервирането срок. След осъществяване на плащането е препоръчително да се изпрати копие от платежния документ на info@parkhotelkaylaka.com, като задължително се впише резервационният номер в основанието за плащане.

  В брой или с банкова карта, на рецепцията на Парк Хотел Кайлъка

  При резервации с начална дата на настаняване в следващите 3 дни е препоръчително да се избере плащане в брой на рецепция, за да се ускори процеса на обработка на резервацията.

  ВАЖНО!

  Ако интернет резервацията не бъде платена в указания срок и при плащане по банков път не е изпратено копие от документа за плащането, Вашата резервация ще бъде автоматично анулирана от резервационната система.

  В случай, че сте възпрепятствани да платите сумата за извършена вече онлайн резервация, моля уведомете ни на e-mail: info@parkhotelkaylaka.com При неспазване на това условие, хотелът  е в правото си да търси отговорност и неустойки за извършени и неплатени резервации.

  Моля, адресирайте Вашите въпроси, свързани с онлайн резервации в Парк Хотел Кайлъка до e-mail: info@parkhotelkaylaka.com или позвънете на телефон: +359 885 992 230