Ресторант „ Кайлъка“

Ресторант Кайлъка – събирал десетилетия наред елита на град Плевен със своята неповторима кухня и уютна атмосфера.
През ноември 2022 година, стартира взаимната работа между ресторант „Кайлъка“ и Шеф Андре Токев, който чрез своите модерни прочити на българската и европейска класика, създаде невероятно а-ла-карт меню и вдъхна нов живот на ресторанта, като го направи място, което да отговори напълно на високите очаквания, които имат гостите ни.

Винарна "Кайлъка"

На 12.12.23г.Винарна „ Кайлъка“ отново отвори врати с нова модерна визия. Настанени между дърворезби, стени от естествен камък и вдъхващи миризмата на горяща камина, почитателите на виното ще открият в нея уникални селекции.

Лоби бар

Лоби барът на Парк Хотел „Кайлъка“ се намира в просторното ни фоайе, в непосредствена близост до рецепцията на хотела и предлага възможността за релакс, организиране на бизнес среща или разглеждане на актуалните новини, докато се наслаждавате на перфектно приготвена напитка.

Бар Чертога

Чертога беше отворен след многогодишна пауза, с изцяло нов дизайн и най-добрата коктейлна карта в град Плевен и не само. От класически, авторски коктейли, ексклузивни алкохоли и обстановка каквато няма аналог не само в България, но може би в света.

Бийч бар

Обграден от вековни гори и живописни скали, басейнът на Парк Хотел „Кайлъка“ е традиционно предпочитано място по време на летният сезон от много години насам и направата на Бийч барът през 2021, допълни предложенията на комплекс „Кайлъка“ за перфектната лятна почивка .