Ресторант „ Кайлъка“

Основният ресторант на Парк Хотел „Кайлъка“ е изцяло интериорно и функционално обновен с една единствена цел – да предложи уникално „fine dining“ преживяване на своите гости. Специално изработеното „ signature“ меню няма аналог в селекцията на ястия и напитки…

Винарна "Кайлъка"

 Парк Хотел „Кайлъка“  може да предложи на гостите си и винарна, вдъхновена от  традиционния български стил.Настанени между дърворезби, стени от естествен камък и вдъхващи миризмата на горяща камина, почитателите 

Лоби бар

Лоби барът на Парк Хотел „Кайлъка“ се намира в просторното ни фоайе, в непосредствена близост до рецепцията на хотела и предлага възможността за релакс, организиране на бизнес среща или разглеждане на актуалните новини, докато се наслаждавате на перфектно приготвена напитка.

Бар Чертога

Чертога беше отворен след многогодишна пауза, с изцяло нов дизайн и най-добрата коктейлна карта в град Плевен и не само. От класически, авторски коктейли, ексклузивни алкохоли и обстановка каквато няма аналог не само в България, но може би в света.

Бийч бар

Обграден от вековни гори и живописни скали, басейнът на Парк Хотел „Кайлъка“ е традиционно предпочитано място по време на летният сезон от много години насам и направата на Бийч барът през 2021, допълни предложенията на комплекс „Кайлъка“ за перфектната лятна почивка .