DSC_0771_2_3_4_5_Fusion-Natural copy
Виж

Ресторант

Насладете се на вкусна храна, приготвена с много любов от...
VIP зала
Виж

VIP Зала

За клиентите , които предпочитат уединеност и....
Boqn Nikolov (1219)
Виж

Лятна Градина

От десетилетия насам лятната градина на Парк Хотел „ Кайл...
DSC_3180_1_2_3_4_Fusion-Natural copy
Виж

Зала „Кайлъка“

Голямата конферентна зала „Кайлъка“ е с максимален капаци...
DSC_3144_5_6_7_8_Fusion-Natural copy
Виж

Зала „ Сторгозия“

Малката конферентна зала на Парк Хотел Кайлъка е с капаци...
DSC_8238 copy
Виж

Специални Събития

Ние ще превърнем вашият празник в мечатаната приказка...

От десетилетия насам Парк Хотел „ Кайлъка“ се е утвърдил като най-предпочитаното място за провеждане на събития от личен характер като сватби, кръщенета, юбилеи и абитуриентски балове, като в същото време много компании избират базата ни за провеждане на фирмените си мероприятия.

Лятната ни градина с капацитет над 200 места предлага уникална обстановка за перфектното събитие сред зеленина и спокойствие. Основният ресторант с капацитет 120 места е готов да приюти и най-претенциозните гости сред дизайнерска атмосфера. За клиентите , които предпочитат уединеност и дискретност предлагаме VIP зала с капацитет 30 места.  Хотелът предлага специално изработени сет менюта за мероприятия, които са съобразени с последните тенденции в кулинарията и дългогодишния ни опит.

Конферентният център на хотел Парк Хотел „Кайлъка“ е подходящ за организиране на работни срещи, обучения, семинари, конференции и тийм билдинг. Комплексът разполага 2 многофункционални конферентни зали с техническо оборудване (екран, флипчарт, мултимедия и озвучаване) и с дневна светлина и възможност за затъмняване. Зала „Кайлъка“ е с максимален капацитет 150 места, а зала „ Сторгозия“ е с максимален капацитет 50 места. Нашият екип с удоволствие ще предложи специално селектирани кафе паузи, работни обяди и коктейли, съобразени с вашите изисквания и фирмен бюджет.